Vesna Trivalić (Foto - Promo)

Vesna Trivalić je boginja!

Vesna Trivalić –  na pomen imena ove žene znači da je nešto dobro na redu. Glumica kao što je ona više nema.

Prvi susret sa talentom Vesne Trivalić imao sam u seriji „Otvorena vrata“. Sigurno je da nisam razumeo ono što predstavlja ova serija kad sam je prvi put gledao, ali gluma, talenat, emocija u Katarini Anđelić bila je dovoljna da se zaljubim u nju. Moć kojom iznosi svoje replike, hemija sa ostalim glumcima, sve to bilo je dovoljno za razumeti zašto je ova žena boginja.

vesna-tekst-3

Vesna Trivalić u seriji  “Otvorena vrata” (Foto – Screenshot YouTube)

Ne mogu da ne spomenem njenu ulogu Violete u filmu „Mi nismo anđeli“. Iako je bilo nešto manje u kadru nego što bih voleo, ne može se poreći da je ostavila trag. A onda su tu i “Lajanje na zvezde”, “Vratiće se rode”, “Bolji život”, “Ono kao ljubav”,”Oktobarfest” i mnogi drugi. Njen urođeni talenat za humor neizostavan je deo svake njene uloge.

vesna-tekst

Vesna Trivalić u filmu “Mi nismo anđeli” (Foto – Screenshot YouTube)

Vesna je definitivno jedna od osoba sa kojom bi svako voleo da se druži. A kako i ne bi. Iskustvo, odrastanje, prvi susret sa glumom, pa onda njena klasa na akademiji koju su činili, između ostalih, Dragan Bjelorglić, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele i Milorad Mandić Manda. Mislite li da tu nema priča za jednu dobru knjigu? Zamislite tu situaciju da sedite sa njom dok vam priča o svemu što je prošla kroz život, od toga da je zapravo želela da studira hemiju, preko toga da je upisala časove glume kako bi mogla da izlazi duže sa društvom, pa čak i nije išla na časove, a kada bi otišla, ostavila bi utisak koji niko nije mogao, do upisa akademije i druženja sa svim tim, danas poznatim, glumačkim veličinama. Pa zamislite to druženje i odlazak kući posle njega. Ko bi mogao da spava?

Posvetio sam jedan tekst ovoj ženi jer ga zaslužuje. Jer je neko na koga bi mlade glumice mogle da se ugledaju. Jer je neko na koga bi mladi ljudi mogli da se ugledaju.

vesna-tekst-2

Vesna Trivalić u seriji “Otvorena vrata” (Foto – Screenshot YouTube)

Ako ste željni Vesninog humora, uvek možete pogledati neku od epizoda serije Otvorena vrata na njihovom zvaničnom YouTube kanalu. Ako želite nešto novo, onda će vas radovati informacija da igra u novom filmu „Stado“, pored Nikole Koja, Nataše Ninković, Zorana Cvijanovića, Nikole Đurička i drugih. Premijera filma je 23. novembra. Znam da ja jedva čekam da to pogledam.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s