Novi početak

Novi početak. Kako to samo lepo i milo zvuči. I vidi se. Od toga nema ništa bolje.

Ćao ljudi. Možda me već i znate iz moje kratke karijere blogera pre nego što sam prešao na youtube (verovatno ipak ne), no sad sam rešio da se vratim pisanju. Ne full time, što bi se reklo, ali tako, bar jednom nedeljno, mada ne obećavam to. Jer ne mogu to da učinim. Možda, ali ipak ne. Sigurnije je tako. Elem, razmišljao sam da li da počnem sve ispočetka ili da vratim stari sajt sa svim tekstovima prethodno napisanim (a bilo ih je), ali sam odlučio da je najbolje okrenuti novi list, čist papir, pa kud puklo da puklo. A i, ako ću biti potpuno iskren, trenutno mi je ta varijanta jeftinija (jer je, naravno, besplatna).

No,  to je sada manje važno. Dragi čitaoče, sigurno se pitaš o čemu ću pisati? Oni koji su pratili moj rad (ćao, vas dvoje) znaju da sam uglavnom, u 99 posto slučajeva pisao o serijama,  dok se, kao što sam već rekao, nisam prebacio na youtube. I priznajem, bilo mi je lakše, jer sam svoju pasioniranost serijama morao da ispričam, nisam je mogao preneti na papir. Ali sada, pa zapravo već duže vreme, želim da pišem, iako, realno, to radim svaki dan (za one koji ne znaju, ja sam novinar po zanimanju).

Ali to nije to. Treba mi još. Treba mi da o određenim stvarima, ljudima, iznesem svoje mišljenje. Iako imati svoje mišljenje danas nije na ceni. Ne mogu da garantujem u ovom trenutku da znam o čemu ću pisati, ali vidim sebe kao nekog ko komentariše razne teme iz svog ugla. Mogućnost da možda nekom objasnim neke stvari ili da mu promenim mišljenje o nečemu, pa to je uzbudljivo, zar ne?

Otkako sam počeo da se bavim novinarstvom (što nije dugo, ali je dovoljno), naučio sam neke fore i trikove i mislim da ću ovog puta bolje znati kako da pridobijem vašu pažnju. Jer, realno, koliko god ovo radio zbog sebe, radim i zbog drugih.

Neću dužiti više, družićemo se. O tome ko sam ja, saznaćete ako kliknete na opciju O MENI. Za one koji se pitaju, ne planiram da napustim youtube jer snimanje videa je nešto što jako volim i u čemu zaista uživam. Ovo će biti samo još jedan način da se družimo i razmenjujemo mišljenja.

Do sledećeg puta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s